anne kurris

Al van bij de KidsOnLine start, werd Anne Kurris een vaste waarde in ons assortiment van Belgische designers. We zijn vooral fan van haar kleurrijke prints (vaak dierenprints) en grafische ontwerpen. De zomercollectie SS19 was jammer genoeg de laatste die Anne Kurris ontwierp. 

Hier shopt u unieke Anne Kurris kinderkledij aan mooie kortingen!
OUTLET
50%
€ 115,00 € 57,50
rokje anne kurris
OUTLET
50%
€ 57,50 € 28,75
sjaal anne kurris
OUTLET
50%
€ 45,00 € 22,50
sous-pull anne kurris
OUTLET
50%
€ 105,00 € 52,50
hemdje anne kurris
OUTLET
50%
€ 135,00 € 67,50
jurkje + topje anne kurris
OUTLET
50%
€ 110,00 € 55,00
bloesje anne kurris

Bij KidsOnLine kan u onder andere exclusieve kinderkleding van Anne Kurris online bestellen.


Anne Kurris is een Belgisch modelabel voor kids, tieners en juniors

Anne Kurris begon haar carriere als grafisch ontwerper voor Dries Van Noten en later als art director van BAM! Magazine. Deze grafische achtergrond is goed terug te zien in de zeer kleurrijke kleding met sterke, eigenzinnige prints. Anne Kurris kinderkleding wordt wereldwijd verkocht en was ook te zien in MOMU (Modemuseum Antwerpen).


De feestelijke communiecollecties van Anne Kurris zijn wereldwijd gekend.


De Belgische designer Anne Kurris startte in 1998 onder haar eigen naam met trendy en exclusieve kinderkleding. Kinderkledij van Anne kurris staat voor grafische prints die opvallen en kinderen erg aanspreken.
Ze haalt haar inspiratie uit de natuur en "pop art". Karakteristiek zijn ook de felle kleuren.

Jammer genoeg stopt Anne Kurris in 2019 definitief met ontwerpen. Ze blijft welliswaar een inspiratiebron voor vele andere Belgische designers zoals Simple kids, Morley, Maan, Max & lola..

 

Anne Kurris online bestellen? 

Bekijk en bestel Anne Kurris kinderkledij in onze webshop, rubriek outlet. U scoort er unieke pareltjes aan mooie kortingen!