bellerose

Maak kennis met Bellerose, het Belgische merk dat relaxte streetwear-mode tot in de puntjes heeft geregeld.

De Bellerose kids collectie is ontworpen voor jongens en meisjes die zich vrij voelen hun eigen stijl te creeren, door basics te combineren met de typische Bellerose elegante chino's, sweatshirts, plooirokjes en oversized jassen.

Kortom: comfortabele kinderkleding vol onverwachte details.

Bellerose kids lente- zomercollectie SS23 online shoppen doet u hier.

 
OUTLET
NIEUW
70%
€ 85,00 € 25,50
bloesje Bellerose
OUTLET
NIEUW
70%
€ 85,00 € 25,50
bloesje Bellerose
OUTLET
70%
€ 69,00 € 20,70
hemd bellerose
OUTLET
70%
€ 99,00 € 29,70
broek Bellerose
OUTLET
70%
€ 99,00 € 29,70
broek Bellerose
OUTLET
70%
€ 69,00 € 20,70
broek Bellerose
OUTLET
70%
€ 89,00 € 26,70
hemd Bellerose
OUTLET
70%
€ 79,00 € 23,70
broek Bellerose
OUTLET
70%
€ 69,00 € 20,70
hemd Bellerose
OUTLET
70%
€ 99,00 € 29,70
hemd bellerose
OUTLET
70%
€ 85,00 € 25,50
rokje bellerose
OUTLET
70%
€ 75,00 € 22,50
pull bellerose
OUTLET
70%
€ 69,00 € 20,70
hemd bellerose
OUTLET
70%
€ 89,00 € 26,70
rokje bellerose
OUTLET
70%
€ 75,00 € 22,50
hemdje bellerose
OUTLET
70%
€ 59,00 € 17,70
hemd bellerose

Wat is Bellerose?

Maak kennis met Bellerose, het Belgische merk dat relaxte streetwear-mode tot in de puntjes heeft geregeld.

Bellerose is een op en top Belgisch merk, opgericht door Patrick van Heurck.

 

Een instelling in de modewereld sinds 1989, Bellerose ontwikkelde zijn lijn kinderkleding begin jaren 2000.

 

Oprichter en artistiek directeur, Patrick Van Heurck, werkt nauw samen met zijn zoon, Derek, en stylist, Stephanie Ley, om kleding voor meisjes en jongens te maken die alle regels overtreedt. 

Alles is ontworpen in hun kantoor van 3000 m2 aan de rand van Brussel, waar elk van hun vier collecties, voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes, gebaseerd is op 1 kernthema.

 

Het Bellerose-universum  is geinspireerd op de reizen van hun team, hun passie voor architectuur en hun gedeelde verlangen om een verhaal te vertellen.

 

De naam Bellerose is vernoemd naar een klein stadje in de Verenigde Staten. 

Bellerose ontwerpt zijn collecties voor een trendy publiek met een geheel eigen stijl. 

De kleding kenmerkt zich door de combinatie van vintage met klassieke elementen en laat zich inspireren door stijlicoon Jane Birkin. 

 

Er is een dames- en herencollectie, in 2001 wordt er met de kinderkleding collectie Bellerose kids gestart.

Exclusieve kinderkleding voor meisjes en jongens, makkelijk draagbaar, casual chic met een sportieve toets.

 

Bellerose zijn lifestyle-creators: 

van papierachtig katoen tot soepel suede, knielengte geplooide rokken, trendy knitwear van mohair of kasjmier, oversized geruite jassen, op maat gemaakt denim, werkkledingstukken met onverwachte details, geometrisch gedeconstrueerde jassen en accessoires in lijn met seizoensgebonden thema's.

 

 

Bellerose in 8 stappen.

1. VAKMANSCHAP Omdat we graag controle houden en dingen zelf doen - van het maken van onze eigen stoffen tot de architectuur van onze winkels - wordt bijna alles wat we doen intern gedaan.

 

2. COMFORT Het sleutelwoord voor elk item in onze 3 collecties. Een kledingstuk kan elegant, verfijnd, vintage of zelfs avant-garde zijn, maar het moet vooral comfortabel en draagbaar zijn, elke dag van de week.

 

3. ERVARING We richten ons sterk op ervaring. Onze winkelteams creëren een warme en gastvrije sfeer, we hebben een unieke manier van visuele merchandising en onze raamcampagnes komen dicht in de buurt van theaterdecors aan de straatkant.

 

4. STOFFEN Als het gaat om de kwaliteit van onze stoffen en het algemene ontwerp van onze collecties, proberen we altijd te verrassen met onze in-house expertise en constante innovatie.

 

5. FOCUS We houden gewoon van details. Er is een ware cultuur van details in het hele bedrijf, van onze ontwerpers tot de opening van nieuwe winkels. Hetzelfde geldt voor onze digitale publicaties, met waanzinnige hoeveelheden tijd besteed aan het (her) werken van (aan) nieuwsbrieven of het installeren van een nieuw vensterthema. We zijn ervan overtuigd dat details alleen al een enorm verschil maken en nooit mogen worden verwaarloosd.

 

6. HUMOR We proberen onszelf niet al te serieus te nemen, wat ons helpt om open te staan ​​en te luisteren naar wat er in de wereld om ons heen gebeurt.

 

7. TEGENSTELLINGEN Het combineren en matchen van vrouwelijke en mannelijke, oversized en ultradunne, geklede sportkleding of kleurencombinaties die uit de doos komen. We leven het, we houden ervan en het is gewoon ons handelsmerk.

 

8. GEZIN Want of je nu hier begint te werken of gewoon door de deuren van een van onze winkels loopt om het merk te ontdekken: het is te laat om echt terug te keren, je maakt al deel uit van onze uitgebreide familie. En zo is het merk vanaf het begin geweest.

 

 

 

Bellerose Kids.

Bellerose maakt kleding voor kinderen die authentiek, goed ontworpen, comfortabel en zorgeloos is.

Van grafische T-shirts en zwierige jurken tot op streetwear geinspireerde sweatshirts en jeans,  comfort, kwaliteitsstoffen en een vleugje humor komen steeds terug in hun ontwerpen. 

 

Met familie als een van de belangrijkste invloeden van het merk, streeft Bellerose er ook naar om elk van hun stukken ethisch en duurzaam te maken. 

Word lid van de Bellerose-familie voor slimme maar comfortabele kinderkleding vol onverwachte details.

 

 

Bellerose Kids voor wie?

Ontwerpster Stephanie omschrijft de Bellerose kids als volgt:


Ze zouden overal kunnen wonen. Het is meer een kwestie van houding, levensstijl. Ik stel me voor dat ze vrij zijn, zonder vaste levensregels. 

Ze proberen niet trendy te zijn, maar voelen zich vrij om hun eigen stijl te creeren door oude basics te combineren met typische Bellerose-details - elegante chino's in combinatie met bijvoorbeeld een voetbalshirt of een tutu met een sweatshirt. 

De Bellerose-jongen is grillig, ze zijn niet bang om vies of gewond te raken. We houden van het idee dat kids zich op hun gemak te voelen in hun kleding.

 

 

 

Bellerose Online Shop.

Bellerose kinderkleding online bestellen?

Bij KidsOnLine shopt u een exclusief aanbod uit de Bellerose kids collecties

Zowel voor meisjes en jongens stellen we u  graag een mooie selectie voor uit deze trendy Bellerose kids collectie.

Neem zeker ook een kijkje in de outlet rubriek, u shop er pareltjes voor een klein prijsje.