Leselles

Deze Leselles mom-kidscollectie is samen ontworpen met Tiany Kiriloff. Dat het snoepkleurtjes geworden zijn daar zitten Tiany's drie dochters Yelena, Eloise en Otilia voor iets tussen. De jonge fashionista's zijn gek op kleur en dat resulteert zich in verrassende kleurencombo's en colour blocks. Deze collectie voelt extra zacht aan. 

Er wordt opnieuw bewust gekozen voor hoogwaardige mohair-wol, een lichte wolsoort die zowel qua draagcomfort als qua elasticiteit en duurzaamheid de kroon spant. De natuurlijke glans van de mohairwol is een extra troef! Bovendien pluist de wol niet en kun je het makkelijk wassen, wat geen overbodige luxe is voor de kinderstuks.
€ 104,99
Sjaal Jille aqua green
€ 104,99
Sjaal Jille in ocean blue
OUTLET
50%
€ 45,00 € 22,50
Muts Eloise pink orchid guacomolo

Leselles is het passieproject van Liesbet Allaer uit Denderhoutem, een onderneemster met een hart voor mode die van wanten weet " of eigenlijk vooral van sjaals. In 2019 richtte Liesbet met decennia ervaring in de mode en retail haar eigen knitwearlabel op, met een zachte focus op sjaals.

Het Belgische label Leselles staat voor in Europa geproduceerde sjaals en sweaters waarin restjes mohair-wol een tweede leven vinden. Het verhaal van Leselles is er een van vrouwelijkheid, kleur én duurzaamheid.

Restje

De sjaals en truien van Leselles worden gemaakt vanwoloverschotten. Toen Liesbet de enorme aantallen kwalitatieve overschotten wol op een fabrieksbezoek onder ogen kreeg, wist ze dat er meer mogelijk moest zijn. Nog tijdens diezelfde trip verrezen de eerste twee sjaals uit de woloverschotten Jille en Helene, genoemd naar haar twee dochters.

Overschotten of overstock: Liesbet kiest tot vandaag zelf alle kleuren en overschotten persoonlijk uit, waardoor zowel stijl qua kleur als kwaliteit gegarandeerd is.

Duurzaamheid duurt het langst

Overschotten een tweede leven geven is een ding, maar ook qua kwaliteit en productie zetten we bij Leselles in op transparantie. Alle stukken worden in Portugal geproduceerd en noch aan het transport, noch aan de verpakking komt plastic te pas.

De duurzaamheid van de knitwear garanderen we door exclusief voor duurzame mohair-wol te kiezen.

Shop deze exclusieve mom-kids Leselles collectie in samenwerking met Tiany Kiriloff in de KidsOnLine webshop en boetiek in De Pinte.